Voorstellingen
Parade
Vriendenlab
Wie zijn wij?
Artistieke/Zakelijke leiding
Acteurs
Vormgeving/Productie/PR
Stichtingsbestuur
Gastacteurs
Speellijst
MEER!MEER!MEER!
Vodcast
Pers
Contact & Nieuwsbrief
Links
Artistieke/Zakelijke leiding
 
Domenico Mertens
Artistieke leiding / Regie
Afgestudeerd regisseur aan de theateropleiding van Amsterdam en ook afgestudeerd Theaterwetenschapper aan de UvA. Schreef artikelen voor tijdschriften als TM, Documenta, Atelier D. en de Toneelhuisgazet. Deed regies voor het Amsterdamse Concertgebouw, de Toneelmakerij en liep stage bij Luk Perceval's 'Aars!' (2000). Domenico werd in 2004 genomineerd voor het Its-festival en won de Sprinkplankprijs voor de voorstelling 'Alvy en juffrouw Roeloo'. Liep stage bij Johan Doesburg's 'Elementaire Deeltjes' bij het Nationale Toneel. Maakte nadien 'Choke' bij Theater Branouilh en bij de Vrienden: 'Foliekes', 'Diplodocus Deks', 'Vriendenlab2007', 'J6 (naar Mistero Buffo)', 'De Waardin' en 'Tartuffe'.

Kiki Rosingh
Dramaturgie
Behaalde haar Doctoraal Theaterwetenschap (UvA) in september 2003. Liep dramaturgiestage bij 'Hedda Gabler' (2003) van de Theatercompagnie. Deed freelance werk (inleidingen) voor de Theatercompagnie. Maakte met een klein collectief vier jongerenvoorstellingen bij Toneelschuur Producties. Zij liep in het kader van haar master Dramaturgie, die ze in sept 2005 afrondde, stage bij [FRASCATI] en bij het Nationale Toneel. Werkte als dramaturg bij 'Crave' en 'Edward II' van TEATRO / Marcus Azzini. Naast haar werk voor de Vrienden is zij werkzaam als programmeur jongerentheater bij Frascati.

Arjen Barel/Bureau Barel
Zakelijke leiding
Bureau Barel heeft de afgelopen vijf jaar bewezen mee te kunnen denken in het vinden van efficiŽntere, goedkopere en kwalitatief hoogstaande oplossingen op het gebied van marketing en zakelijke dienstverlening in de kunsten. Met ervaren mensen werken zij mee aan een groot aantal festivals in binnen- en buitenland en begeleiden ze een aantal jonge theatergroepen in hun zakelijke beslommeringen.

Contact voor alle zakelijke vragen informatie en boekingen:

Telefoon:06-12673434
E-mail: info@vriendenvandedansmuziek.nl
Reageer!
Naam:
E-mail:
Url:
Reactie:
  
 Verzenden »
Powered by Absolutus