Voorstellingen
Parade
Vriendenlab
Wie zijn wij?
Artistieke/Zakelijke leiding
Acteurs
Vormgeving/Productie/PR
Stichtingsbestuur
Gastacteurs
Speellijst
MEER!MEER!MEER!
Vodcast
Pers
Contact & Nieuwsbrief
Links
Stichtingsbestuur

Het bestuur van Stichting Vrienden van de Dansmuziek bestaat uit:  
Prof. dr. Rob Erenstein voorzitter

Emeritus hoogleraar Theaterwetenschap, Universiteit van Amsterdam
Prof dr. Rob Erenstein was jarenlang als hoogleraar Theaterwetenschap verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In 1964 betrad hij, als student Nederlands, voor het eerst het toenmalige Instituut voor Dramatische Kunst. Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd nam Rob Erenstein in 2004 noodgedwongen afscheid van de leerstoelgroep Theaterwetenschap in Amsterdam. Schreef o.a. 'De Geschiedenis van de commedia dell arte' en 'Over Poetic Justice'. Tevens was hij de hoofdredacteur van 'Een Theatergeschiedenis der Nederlanden',

Rudolf van Beelen penningmeester

Production manager
Is werkzaam bij een Amerikaans bedrijf in de chemical process industry met een vestiging in Nederland. Leidt een organisatie van 100 man met een jaaromzet van circa 1.5 miljard dollar. Afgestudeerd in 1985 aan de Technische Universiteit Delft - Chemische Technologie. Naast zijn huidige verantwoordelijkheden geeft hij ook interne bedrijfstrainingen voor 'employee and team development' als trainer en facilitator. Is coach geweest voor het midden- en kleinbedrijf in de grensstreek voor het verhogen van de professionalisering voor deze Belgische en Nederlandse bedrijven. Is al enige jaren betrokken bij de ontwikkeling van Tg. Vrienden van de Dansmuziek. Geeft daarbij coaching op het persoonlijke en zakelijke vlak.

Mia Decleir secretaris

Kostuumontwerp-docente voor dans en theater.
Mia is in 1959 in Belgie afgestudeerd als kledingdocente en heeft daar ook 10 jaar lesgegeven. Voor de groep MEN, de Werkgemeenschap van de Beursschouwburg Brussel en de Internationale Nieuwe Scene verzorgde zij de theaterkostuums.
Van 1981 tot 2004 is zij werkzaam geweest aan de Theaterschool Amsterdam als hoofd van de kostuumafdeling. In deze functie heeft zij niet alleen toneel en danskostuums ontworpen maar ook begeleidde zij de studenten in de keuze van het kostuum voor het personage, de styling en de uitvoering daarvan. Regie- en productie-opleidingen kregen introductielessen kostuum.
Heeft samengewerkt met een grote schare bekende regisseurs en choreografen.
‘Al enige jaren betrokken bij TG vrienden van de Dansmuziek, waarvan ik acteurs en regisseur met veel bezieling heb zien groeien in hun vak.’
Reageer!
Naam:
E-mail:
Url:
Reactie:
  
 Verzenden »
Powered by Absolutus