Voorstellingen
Parade
Vriendenlab
Wie zijn wij?
Artistieke/Zakelijke leiding
Acteurs
Vormgeving/Productie/PR
Stichtingsbestuur
Gastacteurs
Speellijst
MEER!MEER!MEER!
Vodcast
Pers
Contact & Nieuwsbrief
Links
Vormgeving/Productie/PR
 
Kirsten Hutschemakers
Vormgeving
Studeerde beeldhouwen aan de Kunstacademie Maastricht en Rijksakademie Amsterdam.Voor haar werk kreeg zij meerdere beursen en stipendia van o.a. het fonds BKVB en Océ nv. In 1999 maakte zij haar eerste theatervoorstelling 'Slakkesporen' samen met Arléne Hoornweg en Hotel Modern. Sindsdien werkte zij voor meerdere voorstellingen van Hotel Modern. Daarnaast werkt zij binnen theater o.a. samen met Dick Hauser en Faruk Dikici.

Femke van Kuyk
Lichtontwerp en techniek
Afgestudeerd aan de opleiding Theatermaker, techniek en theater van de AHK. Liep stage bij Huis aan de Amstel (‘Don Carlos’ en ‘Meisjes zijn niks’) en bij het Nationale Toneel (‘Ivanov’ en ‘De Methode Ribadier’) in 2004/2005. Is de vaste technicus en lichtontwerper van de Vrienden van de Dansmuziek en draaide eerder de techniek voor de Paradevoorstellingen ‘Blokjes Kaas met Mosterdgas’ en 'Wééralarm' maar ook 'De Toevallige Dood van een Anarchist', 'Diplodocus Deks', 'Vriendenlab07' en 'J6'.

Ruben L.Oppenheimer
Grafisch ontwerp
Oppenheimer studeerde grafische vormgeving aan de Academie Beeldende Kunsten te Maastricht en Illustratie vormgeving aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen.Hij is vooral bekend vanwege zijn eigen stijl bij het maken van (politieke) spotprenten. In dit verband is hij free lance verbonden aan het NRC Handelsblad, De Standaard, het Dagblad De Limburger, De Gelderlander, het Brabants Dagblad en de Leeuwarder Courant. In deze bladen verschijnen zijn cartoons regelmatig met als handtekening Rubenl.nl. Oppenheimers cartoons zijn stuk voor stuk fraai en deels met de PC uitgewerkte tekeningen die visueel vaak sterk verschillen van vorm. Toch verraden ze alle een tegendraadse soms wrang aandoende en beklijvende blik op de politieke actualiteit. Zijn werk ontstaat vaak in opdracht van een krant als visuele commentaar bij een actueel nieuwsitem waarvoor geen gepast beeld of terzake relevante foto voorhanden is. Voor Vrienden van de Dansmuziek ontwerpt Ruben L.Oppenheimer alle voorstellingsbeelden. Oppenheimers website bekijken garandeert een visuele belevenis.

Bureau Herrie
Publiciteit en Marketing
Margo van der Valk en Noortje van de Sande en vormen samen Herrie. Herrie is een marketing communicatiebureau en verzorgt marketing, PR en free publicity voor evenementen, cultuur, film en tv. Van strategisch communicatieadvies tot het begeleiden van pers tijdens een evenement, van campagne tot mediabenadering.
Herrie werkt vanuit een uitgebreid netwerk in de film, cultuur en entertainment voor uiteenlopende opdrachtgevers waaronder Theatergezelschap Kassys, Festival aan de Werf en jeugdtheaterwerkplaats Het Lab. Ook voor verschillende filmfestivals en het Rotterdamse Architectuurjaar verzorgden zij de marketing en communicatie.
Zie ook: Herrie

Paul Vos
Fotograaf
Cum Laude afgestudeerd aan de Fotoacademie Amsterdam in 2007, richting Stedelijk Landschap.
Geboren in Castricum in het jaar 1974, opgegroeid in Emmen (Dr.).

Esther Sondermeijer
Productie
Vorig jaar afgestudeerd aan de Opleiding Theatermaker Productie Podiumkunsten (OPP) aan de Theaterschool Amsterdam. Liep stage als assistent-voorstellingsleider bij De Nederlandse Opera ("Das Rheingold'' en "Siegfried") en als crewlid en volgspotter bij de musical "Sweet Charity" in seizoen 2005/2006. Binnen de Theaterschool deed zij afgelopen jaar de voorstellingsleiding bij de Opleidingen Docent Dans en Jazz- en Musicaldans. Bij Vrienden van de Dansmuziek deed Esther al eerder de productie van "Foliekes" en "Vriendenlab 2007" en was ze productie-assistent bij "Diplodokus Deks".
Foto's
Powered by Absolutus