Voorstellingen
Parade
Vriendenlab
Vriendenlab is....
CATCHER IN THEIR EYE (okt 07)
VRIENDENLAB 07 (sept 07)
FOLIEKES! TF-2 FRINGE Festival (sept 2006)
Wie zijn wij?
Speellijst
MEER!MEER!MEER!
Vodcast
Pers
Contact & Nieuwsbrief
Links


Vriendenlab is....

Ook voor makers met een eigen initiatief is er binnen De Vrienden van de Dansmuziek ruimte middels het Vriendenlab. Dit initiatief is bedoeld om spelers binnen het gezelschap vanuit eigen fascinaties kleine voorstellingen te laten ontwikkelen.  
Zo speelden wij, tijdens het TF-2 Fringe festival in september 2006 'Foliekes!', een avond in Paradiso met ons eerste Vriendenlab; een combinatie van eigen monologen van de spelers en verschillende eenakters.

Van 5 t/m 8 september 2007 bezetten wij een week lang ons eigen huistheater, het Rozentheater, en produceerden daar ons eerste VRIENDENLAB festival. Onze vaste spelers zetten eigen producties (monologen en eenakters) neer en 'Weeralarm' ging er in reprise. Uiteraard mèt een uitgebreide 'Meer!Meer!Meer!'

Op 25, 26, 27 oktober 2007 maakte en speelde Vrienden-actrice Eva Mathijssen 'Catcher in Their Eye' van Richard Hurford als latenight in de Bovenzaal van het Rozentheater. Kevin Hassing, derde jaars Toneelschool student, liep een acteerstage in dit project.
Powered by Absolutus