Voorstellingen
Parade
Vriendenlab
Vriendenlab is....
CATCHER IN THEIR EYE (okt 07)
VRIENDENLAB 07 (sept 07)
FOLIEKES! TF-2 FRINGE Festival (sept 2006)
Wie zijn wij?
Speellijst
MEER!MEER!MEER!
Vodcast
Pers
Contact & Nieuwsbrief
Links


FOLIEKES! TF-2 FRINGE Festival (sept 2006)
De Vrienden van de Dansmuziek speelden FOLIEKES! tijdens het Amsterdam Fringe Festival TF-2 op zondag 3 september 2006 in Paradiso. 
Een avond met gevoelige monologen, hilarische eenakters en een feest van de Vrienden van de Dansmuziek!

Met o.a: Klavertje Patijn, Diede Zillinger Molenaar, Stéphanie Asscher, Mariken Bijnen, de Allegros (Boy Ooteman), DJ e.a.

De Vrienden van de Dansmuziek speelden FOLIEKES! tijdens het Amsterdam Fringe Festival op zondag 3 september 2006 in Paradiso. Foliekes is afgeleid van de Folie Bergère en betekent spielereien, kolderieke uitprobeersels, maar verwijst vooral naar een variété programma met spel, dans en muziek.

Fringe is onderdeel van het Theaterfestival (TF-1).
Het TF-1 festival vindt dit jaar plaats van 26 aug t/m 13 sept in de theaters rond het Leidseplein en diverse andere theaterlocaties in Amsterdam. TF-1 bestaat uit vier verschillende themakanalen, die samen het festival vormen: TF-1 is de Nederlands Vlaamse theaterselectie, TF-2 wordt het Amsterdam Fringe Festival, TF-3 Over Theater biedt verdieping en TF-4 toont de Vlaamse keuze.

De eerste aflevering van het Amsterdam Fringe Festival beloofde een dynamische bende te worden van alles wat het theater te bieden heeft. Het Amsterdam Fringe Festival speelt gelijktijdig met de Nederlandse Vlaamse theaterselectie af.

Aanvang: 22:30 (zaal open: 22:00)
Locatie: Paradiso – Kleine zaal
Entree: 8 euro (inclusief lidmaatschap, excl. 6 euro)

Voor meer informatie: Fringe of Paradiso
Voor het reserveren van kaarten: 06-10871130.
Reageer!
Naam:
E-mail:
Url:
Reactie:
  
 Verzenden »
Powered by Absolutus