Voorstellingen
Parade
Vriendenlab
Vriendenlab is....
CATCHER IN THEIR EYE (okt 07)
VRIENDENLAB 07 (sept 07)
FOLIEKES! TF-2 FRINGE Festival (sept 2006)
Wie zijn wij?
Speellijst
MEER!MEER!MEER!
Vodcast
Pers
Contact & Nieuwsbrief
Links


VRIENDENLAB 07 (sept 07)

Vrienden van de Dansmuziek presenteert: HET VRIENDENLAB, Theaterfestival 07
Rozentheater 5- 8 september, (als onderdeel van TF-2)

4 dagen lang eenakters, monologen, feestjes en bandjes in ons eigen huis!
 
Voor makers met een eigen initiatief is er binnen Theatergezelschap Vrienden van de Dansmuziek ruimte middels het Vriendenlab. Dit initiatief is bedoeld om spelers binnen het gezelschap vanuit eigen fascinaties kleine voorstellingen te laten ontwikkelen.

Vriendenlab 2007 was de opvolger van Foliekes! en bijgevolg onze tweede deelname aan het TF2- Fringe Festival. Vriendenlab was een week met de Vrienden op stap in het Rozentheater. Monologen in de keuken en eenakters in de garderobe. Vriendenlab2007 was een intieme theatrale wandeling en een eerbetoon aan Dario Fo. Vriendenlab2007 was een fantastische vrijplaats voor fascinaties, verlichting en dansmuziek. Vriendenlab2007 was dat wat we het jaar daarvoor en tijdens die zomer allemaal hadden uitgebroed.

Woensdag 5 september.Aanvang 20 uur.
De Tijger gespeeld door Joost Claes, Scènes uit een Open Huwelijk door Arent Jan Linde en Femke Belmer, Een vrouw alleen door Ilke Turpijn en De Poezemuis door Mariken Bijnen.

Nadien om 22:00 Thom Pain van Huis aan de Amstel.


Donderdag 6 september. Aanvang 20 uur.
De Tijger gespeeld door Joost Claes, Scènes uit een Open Huwelijk door Arent Jan Linde en Femke Belmer, Een vrouw alleen door Ilke Turpijn en De Poezemuis door Mariken Bijnen met aansluitend om 22:15 Choke door Joost Claes en Cynthia de Graaff.

Gevolgd door muziek: Balkanswing band Stricat


Vrijdag 7 september. Aanvang 20 uur.
De Tijger gespeeld door Joost Claes, Scènes uit een Open Huwelijk door Arent Jan Linde en Femke Belmer, Een vrouw alleen door Ilke Turpijn en De Poezemuis door Mariken Bijnen met aansluitend om 22:15 Wééralarm (herneming van onze succesvolle Parade voorstelling van dit jaar.)

Gevolgd door Vrienden van de Dansmuziek-karaoke

Zaterdag 8 september.Aanvang 20 uur.
De Tijger gespeeld door Joost Claes, Scènes uit een Open Huwelijk door Arent Jan Linde en Femke Belmer, Een vrouw alleen door Ilke Turpijn en De Poezemuis door Mariken Bijnen met aansluitend om 22:15 Wééralarm (herneming van onze Parade voorstelling van dit jaar.)

Gevolgd door muziek en DJ: Autoblonde, girl-next door Britpop met een Berlijnse
bijsmaak en DJ Michel (Paradiso)

Passepartout alle voorstellingen: 12,50 euro (10 euro student/CJP). fotografie:Paul Vos
Reserveren via www.rozentheater.nl of 020-6207953Foto's
Powered by Absolutus