Voorstellingen
Parade
Vriendenlab
Wie zijn wij?
Speellijst
MEER!MEER!MEER!
Meer!Meer!Meer!
WOOF!
Tartuffe
De Waardin
J6
Diplodocus Deks
De Toevallige Dood van een Anarchist
Vodcast
Pers
Contact & Nieuwsbrief
Links
De Toevallige Dood van een Anarchist
 
Tijdens die speelweek in het Rozentheater (di 25 t/m zo 30 oktober) hadden wij het volgende randprogramma:

Vanaf 19:00 uur gingen de deuren van het Rozentheater
open en werd het publiek op gepaste wijze door ons welkom geheten.

Vanaf 20:00 uur speelden wij voor jullie 'De Toevallige Dood van een Anarchist' van Dario Fo. Een hilarische satire over angstige, opportunistische draaikonten in achterkamertjes, met geheime agenda's vol doofpotten, bezorgd om hun eigen hachje.

Vanaf 21:30 was het feest met veel verrassingen: een fototentoonstelling van Klemens Patijn, een knusse Balkonbingo, Italiaanse klassiekers door een trompettist, Mediterrane hapjes, Italiaanse drankjes, spaghettizoenen en uiteindelijk dansen op de tonen van de fameuze DJ 'Crazy Shaun' (club Roxy).

Op de eerste try-out (di 25 oktober) was er een beperkt randprogrammering, op woensdag (26 oktober) was het WOOF! avond, georganiseerd door het Rozentheater met aanvullingen uit ons randprogramma. Voor meer info: Rozentheater

Op woensdag en donderdag (premiere) gingen wij door tot 01:00 uur, op vrijdag en zaterdag zelfs tot 03:00 uur. Op zondag organiseerden wij, na onze voorstelling, om 16:30 'HET DEBAT VAN EEN TOEVALLIGE WAARHEID', een politieke discussiequiz onder leiding van Theo Versnel waarin de grootste retoricus won!

Bekijk hier het Uitmarkt filmpje
Reageer!
Naam:
E-mail:
Url:
Reactie:
  
 Verzenden »
Powered by Absolutus