Voorstellingen
Parade
Vriendenlab
Wie zijn wij?
Speellijst
MEER!MEER!MEER!
Meer!Meer!Meer!
WOOF!
Tartuffe
De Waardin
J6
Diplodocus Deks
De Toevallige Dood van een Anarchist
Vodcast
Pers
Contact & Nieuwsbrief
Links


J6

'Oh, kom maar ‘ns kijken' 
De beroemde Vrienden van de Dansmuziek Voor- en Nazorg ontbrak ook tijdens J6 weer niet!

Op wo 5 december 2007 vierde Vrienden van de Dansmuziek haar premičre met na afloop het Sinterklaasfeest: ‘De "Oh, kom maar ‘ns kijken” Vrienden-pakjesavond’.

DOUBLEBILL MET THEATER EA
Op do 6, vr 7 en za 8 dec ontmoetten Bacchus en Jezus elkaar in een doublebill van Vrienden van de Dansmuziek en Theater EA

Op 6 december was er een speciaal tussengesprek om 21:15 met de regisseurs en dramaturgen van beide voorstellingen en op za 8 december sloten we de week samen af met een spetterend slotfeest met DJ TOBY PAUL/Rednose Distrikt!

Je kon J6 (20:00) en Bacchanten (22:00) beide zien voor maar €15 !

Op za 8 december 2007 de Vriendenworkshop met Arent Jan Linde, Kiki Rosingh, Mariken Bijnen, Joost Claes en Klemens Patijn

Op vr 7 maart 2008 een verrassingsoptreden van MC Flow bekend van hits als 'schat ja', 'naast je schoenen lopen' en 'relax.' Stond o.a. in het voorprogramma van The Partysquad en behaalde twee nummer 1 hits op juize.fm!

Op za 8 maart 2008 met aansluitend de 'Afro Benefit Party' met optredens van DJ mps Pilot en Sjahin During. De opbrengst gaat naar de summer school Hermanus in Zuid Afrika. Organisatie: Janneke van Eck.
Powered by Absolutus